Vores Vision

Månedensmalt.dk er en online whiskybutik fyldt med passion, engagement og fokus på den gode oplevelse i en flaske whisky.

Hver måned udgiver vi én whisky, specielt udvalgt til dig. Sammen med månedens whisky, tilhører en artikel om håndværket bag flasken, dens ophav, samt historien om destilleriet, som har produceret den pågældende flaske.

Når du køber en af vores whiskyudgivelser, vil du modtage den tilhørende artikel sammen med flasken. Artiklen er trykt professionelt, som et lille hæfte med billeder og illustrationer, så du får den bedst mulige oplevelse.

Vi bestræber os på at give dig en ny og anderledes whiskyoplevelse hver gang du handler hos os.

Månedensmalt.dk
– Det handler om whisky

Hvad får jeg i min pakke?
Køber du en flaske whisky hos os, får du meget mere end bare en flaske spiritus. Du får nemlig en håndplukket flaske whisky, en 33cl Evian kildevand fra de franske alper samt en dybdegående artikel om den pågældende flaske whisky, printet i et lækkert hæfte med billeder og illustrationer.
Hvorfor Evian?

Evian har en meget lav mineral profil og er derfor helt ideel, hvis man blander sin whisky op med vand.

Calcium (Ca) 80
Chloride (Cl) 6.8
Magnesium (Mg) 26
Potassium (K) 1
Sodium (Na) 6.5
Hvilket glas er bedst til whisky?

Vi anbefaler det originale master blender glas, Copita Nosing Glass af Glencairn Crystal. Vi vil gerne være behjælpelige med at skaffe dig et glas, kontakt os for mere information.

Andre glas er også gode, herunder Glencairn glasset og Spey Snifter glasset.

Is eller ingen is?

I sidste ende er dette blot et temperament spørgsmål. Mange elsker at putte is i deres whisky, og hvis det er sådan man bedst kan lide det, er det sådan man skal gøre det.

Dog anbefaler vi at du prøver at nyde din whisky uden is. Når du putter is i din whisky får du molekylerne i glasset til at “løbe langsommere” hvilket mindsker både oplevelsen af duft og smag, yderligere fortynder det spiritusen radikalt. Hvis du vil have mest mulig smagsoplevelse for pengene, bør du ikke bruge is i whisky.